Seyfullah POLAT / Pazar günü sona eren ve Şanlıurfa'daki birçok kurumsal firmanın katılım gösterdiği fuarda son teknoloji ev aletleri, beyaz eşyalar, mobilyalar, aksesuarlar, çeyizlik eşyalar, gelinlikler, davetiyeler sergilendi. Oteller, düğün salonları, konuk evleri kurdukları stantlarda konseptlerini tanıtırken, organizasyon firmaları evlenecek çiftler ve aileleri tarafından büyük ilgi gördü. Fuarda, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri de kurdukları stantlarda hizmetlerini ve kadınların yer aldığı sosyal projelerde üretilen el işi ürünleri tanıttı.

ALERJİK DUYARLILIĞI OLANLARA, ÖZEL MOBİLYALAR

Bölgenin ve Şanlıurfa'nın en büyük mobilya mağazalarından olan Cesuroğlu Mobilya, bu yıl ilk kez düzenlenen Evlilik Fuarı'nda ziyaretçilerle buluştu. Mobilya sektöründe 5 yılı geride bıraktıklarını belirterek fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Firma Sahibi Yakup Cesur, 'Firmamız, İzmir'de üretim yapan Caploonba markasının Şanlıurfa ve tüm ilçelerindeki yetkili bayisi olarak 5 yıldır sektörde faaliyet yürütüyor. Şehrimizde ilk kez düzenlenen Evlilik Fuarına, mutfak masası, ayna, bahçe mobilyaları, bebek-çocuk-genç mobilya gurupları, dresuar ve aksesuar ürünleriyle katılım gösterdik. Bölgenin en büyük mağazalarından biriyiz. Mobilyalarımızda sağlık ön planda, özellikle bebek, çocuk ve genç mobilya guruplarında alerjik hassasiyeti olan müşterilerimiz için özel malzemeler kullanılıyor. Müşterilerimiz diğer mağazalarda bulamadıkları ürünleri mağazamızdan tedarik edebiliyorlar. Mobilyada garanti önemli bir faktördür. Bu anlamda satmış olduğumuz ürünlerimizin 5 yıllık bir garantisi mevcut. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli' diyerek fuara gelen ziyaretçilere yeni sezon ürünlerin tanıtıldığını dile getirdi.

GENÇ NESİL, BEYAZ EŞYADA KALİTEYİ ÖN PLANDA TUTUYOR

Bir aile şirketi olarak beyaz eşya sektöründe 20 yılı geride bırakan Kılıçlar Bosch Bayi, Evlilik Fuarındaki standında son teknoloji ürünlerini tanıttı. Fuarla ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulunan Firma Yetkilisi Umut Kılıç, 'Beyaz eşyada firma ve marka olarak bir adım öndeyiz. Beyaz eşya alırken insanlar risk almayı tercih etmez. Belli başlı 4 marka her daim insanların öncelikli tercihleri olmuştur. Bosch bu anlamda sektörde kalite standartları noktasında kendini kanıtlamış bir marka. Öncelikli amacı kaliteli ve sağlam ürünler üretmek olan bir kuruluş. Hitap ettiğimiz müşterilerimiz genellikle yeni evlenecek çiftler oluyor. Genç nesil beyaz eşya tercihinde kalite ayrımını daha çok önemsiyor. Daha önce Bosch ile diğer markalar arasında, ürünler yurtdışından geldiği için ciddi fiyat farkı bulunuyordu. Artık bu durum değişti, fiyat aralığı aynı seviyelerde. Firma olarak müşterilerimize yönelik kampanyalar düzenliyoruz. 3'lü, 4'lü ürün alımlarında, paket alımlarında hediye ürün kampanyaları düzenleyerek müşteri memnuniyetini üst seviyede tutuyoruz' diyerek fuarın, katılımcı firmalara tanıtım anlamında katkı sağladığını söyledi.

YENİ TASARIM ŞARK ODALARI, BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Bu yıl Şanlıurfa'da ilk kez düzenlenen Evlilik Fuarına katılım gösteren firmalardan Evim Perde-Çeyiz-Şark Odası, yeni tasarım ürünleriyle ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Modern tasarım şark odalarını inceleyen genç çiftler, yeni sezon ürünü perdeleri inceledi. Fuarla ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulunan Firma Sahibi Mustafa Badıllı, 'Firmamız 2007 yılından bu yana sektörde faaliyet gösteriyor. Perde satışıyla başladığımız ticari hayatımıza bugün çeyizlik ürünler ve şark köşeleri gibi tamamlayıcı çeşitlerle devam ediyoruz. Biz günümüzdeki standart şark odalarının aksine tasarım ürünlere yöneldik. Müşterilerimizden böyle bir talep vardı. Özellikle genç arkadaşlarımız böyle bir eksiklikten dert yanıyordu. Biz bu açığı kapatmış olduk. Daha modern çizgilerle, konforlu, rahat ürünler imal ederek Şanlıurfa halkıyla buluşturduk. Evlilik fuarı Şanlıurfa'da bir ilk oldu. Firma olarak bu fuarda yer almak istedik. İlgiden, yoğunluktan memnun kaldık. Gelen ziyaretçiler standımıza yoğun ilgi gösterdi. Yeni tasarım ürünlerimiz büyük beğeni topladı. Firma olarak keyif aldık, büyük verim sağladık' diyerek fuarın organize edilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

PAKET BEYAZ EŞYA KAMPANYALARI YÜZDE 20 İNDİRİMLİ

Evlilik Fuarında yer alan standında Vestel'in son teknoloji ürünlerini katılımcılarla buluşturan Uğur Pazarlama, 3'lü ve 4'lü paket beyaz eşya kampanyalarıyla genç çiftlerin ve beyaz eşyasını yenilemek isteyen ailelerin ilgisini çekti. Fuarla ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulunan Uğur Pazarlama Şube Müdürü Mustafa Gazi Akbaş, 'Uğur Pazarlama 1966 yılında kurulan Gaziantep merkezli bir firmadır. 3 yıldan beri Şanlıurfa'da faaliyet gösteriyoruz. Urfa merkezde 4 ve ilçelerde 4 olmak üzere toplam 8 mağazamız bulunuyor. Şanlıurfa'da ilk kez kapılarını açan Evlilik Fuarında yer almak istedik. Fuarda A'dan Z'ye tüm ürünlerimizi sergiledik. Mağazalarımızda tamamen Vestel marka ürünleri vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Fuarda standımızı ziyaret eden müşterilerimiz daha çok çeyizlik ürünlere yöneliyorlar. Set ve paket satışlarımız mevcut. Firma olarak özel indirimli paketlerimiz var. Müşterilerimiz bu 3'lü ve 4'lü paketleri aldıklarında yüzde 20 oranında daha az para ödüyorlar' diyerek fuarın tanıtımının daha yoğun yapılması gerektiğini, ulaşım anlamına ücretsiz otobüs tahsis edilmesi gerektiğini dile getirdi.