Yüksel Polat

Nossa Fırın. A. Ş. tarafından organize edilen ve özel çocuklara yönelik yürütülen sosyal farkındalık etkinliğinin bu seferki adresi Özel Nefes Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi oldu.

Sosyal Sorumluluk projeleri kapsamında engelli bireylere ve toplumun dezavantajlı kesimlerine yönelik duyarlı bir etkinlikler zincirinin ikincisini hayata geçiren Nossa Fırın. A. Ş., bu sefer Özel Nefes Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile pastacılık etkinliğinde bir araya gelerek öğrencilere pastacılık ve pasta keyfi yaşattı.

Özel Nefes Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi bahçesinde pandemi ve özel çocuklara ilişkin güvenlik önlemleri alınarak gerçekleştirilen etkinliğe öğrenciler, Özel Nefes Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Songül Açıkgöz, Merkez Kurum Müdürü Fatma Karagöz, Rehabilitasyon Merkezi Eğitmenleri, Nossa Fırın A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kırğıl, Pastacılık Ustası Şef Negrican Görken katıldı.

Etkinliğe katılan özel öğrenciler sponsor firma tarafından temin edilen pastacılık malzemeleri ile Pastacılık Şefi Negrican Görken ve Eğitmen öğretmenler eşliğinde gönüllerine göre kendi elleri pasta yapıp yerken Etkinlik sonrasında ise Nossa Fırın A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kırğıl tarafından çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi.

Etkinlik hakkında gazetemize açıklamada bulunan Nossa Fırın A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kırğıl özel çocuklar ile bir araya gelip pastacılık alanında yaptıkları etkinlikten duydukları mutluluğu ifade ederek; İlk etkinlik sonrasında da söylediğim gibi Amacımız; toplumumuzun önemli bir parçası olan engelli, dezavantajlı kardeşlerimiz ile bir araya gelerek onlar ile bir etkinlik çerçevesinde aynı duygu ve mutluluğu yaşamaktır. Bugün burada her şeyden öte bir mutluluğu bu özel kardeşlerimiz ile paylaştık ve başka etkinlikleri ile başka kardeşlerimiz ile inşallah bu mutluluk serisini devam ettireceğiz ' diyerek ev sahipliğinden dolayı Özel Nefes Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Songül Açıkgöz'e ve eğitimcilere teşekkür etti.

Rehabilitasyon Merkezi Yöneticisi Songül Açıkgöz ise yaptığı açıklamada; Bu anlamlı etkinliğe sponsor oldukları için Nossa Fırın A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kırğıl beye ve Usta Şefimiz Negrican Görken hanımefendiye Özel çocuklarımızın mutluluğuna katkıda bulundukları için emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Bu ve bunun gibi etkinlikler ile hem çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunuyorlar hem de mutluluklarına vesile oluyorlar' diyerek başka etkinliklerde bir araya gelmekten duyacakları mutluluğu ifade etti.

Gönüllerine ve hayallerine göre kendi pastalarını yapıp yiyen ve ailelerine hediye olarak götüren özel çocuklar ise yaşadıkları mutlulukları dile getirerek etkinlik ve emeklerinden dolayı Öğretmenlerine ve Nossa Fırın A.Ş. yetkililerine teşekkür edip başka etkinliklerde de bir araya gelmek istediklerini belirttiler.