AA / Hizmetlerinin odağına insanı alan ve insan hayatına yatırım yapan Karaköprü Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşmaları adına özellikle yeşil alan yapımını önemseyen Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Doğukent Mahallesi'nde vatandaşların ihtiyacını karşılayacak 6 bin metrekarelik parkın yapımını tamamladı.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli hızla büyüyen ve gelişen Karaköprü'de vatandaşın refahı için çalıştıklarını ifade ederek, ilçedeki yeşil alan oranını artırmak ve vatandaşların zaman geçirebilecekleri parkların sayısını çoğaltmak için çalıştıklarını söyledi.
Başkan Baydilli, 'İlçemiz Şanlıurfa'nın en yüksek büyüme oranına sahip ilçesi olarak göze çarpıyor. Bu büyüme oranıyla birlikte biz de ihtiyaçları karşılamak için projeler üretiyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerine anında cevap vermeye çalışıyoruz. Hızla büyüyüp gelişen Doğukent mahallemizde yaptığımız gezilerde yeşil alan eksikliğini gördük. Ekiplerimizle yaptığımız yeşil alan projesiyle birlikte mahallemize modern bir park kazandırdık. Parkımız Doğukent mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun' dedi.
Doğukent Mahalle Muhtarı Ahmet Kızılateş ise yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Baydilli'ye ve Karaköprü Belediyesi ekiplerine teşekkür ederken, 'Belediyemiz sağ olsun mahallemizin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyor. Bu güzel parkı mahallemize kazandırdıkları için başkanımıza ve park bahçeler ekiplerine çok teşekkür ediyorum' diye konuştu.
Doğukent Mahallesinde büyük bir eksikliği giderecek olan 6 bin m2'lik modern parkta; yaz-kış yeşil ağaçlar, Spor alanları, 1000 m2 kuru havuz, Su oyunları, Çocuk oyun alanları, Botanik Peyzaj, koşu pisti, oturma bankları ve kamelyalar bulunuyor.