Haber Merkezi / Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Fevzi Demirkol'un talimatlarıyla daha önceden mahallelerinde çok amaçlı kültür evi bulunmayan nüfusu 200'ün üzerinde olan 24 kırsal mahalle için ihale çalışmalarını tamamladı. Bu kapsamda Başkan Fevzi Demirkol da, inşa çalışmalarının başladığı Karatepe kırsal Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Faik Çelik ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol, çok amaçlı kültür evinin yapıldığı bölgeye gitti. İnşaatta çalışan işçilerle sohbet eden Başkan Demirkol, çalışmalarla ilgili teknik ekipten bilgiler aldı. Mahalle sakinlerinin talep ve teşekkürlerini alan Başkan Demirkol, kültür evinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, 'Karatepe kırsal Mahallemizde ve nüfusu 200'ün üzerinde olan tüm kırsal mahallelerimizde başlattığımız gibi çok amaçlı kültür evi inşa ediyoruz. Vatandaşlarımız sevinçli günlerinde nişan ve düğün, acılı günlerinde taziye için ve daha sonrasında gençlerimizin, kadınların eğitiminde kullanmak üzere eğitim amaçlı yapmış olduğumuz kültür evlerimizi inceleme imkanı bulduk. Karatepe Mahallemizin inşallah sevinçli günlerde kullanır. 24 adet toplu şekilde ihale çıkmış olduğumuz çok amaçlı kültür evlerimizin inşası diğer kırsal mahallelerimizde de başlamış durumdadır. Sıcak karşılamalarından dolayı Muhtarımız Sayın Faik Çelik'in şahsında tüm Karatepe Mahallesinin tüm sakinlerine teşekkür ediyorum' diye konuştu.
Mahalle Muhtarı Faik Çelik ise, 'Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Taziye evi sözü verildi ve yapılıyor. Allah kendisinden razı olsun' dedi.
Başkan Demirkol, mahalle sakinleriyle de görüşten sonra bölgeden ayrıldı.