Bekir POLAT / 32 bini aşan nüfusuyla ilçenin en büyük mahallesi konumundaki Seyrantepe'de gençler için kapalı spor salonu kazandırmak için inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin girişimleri sonucu Gençlik ve Spor Bakanlığı katkılarıyla yapılacak olan kapalı spor salonunun ihalesinin ardından çalışmalara başlanırken, kısa sürede inşaatın tamamlanıp eserin Seyrantepe'deki gençlerin hizmetine sunulması planlanıyor. Kapalı spor salonunun hemen yanında da bir sentetik çim saha yapılırken alan gençlerin spor yapıp eğlenebileceği bir kompleks haline getiriliyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Seyrantepe Mahallesinin hızlı gelişen ve nüfusuyla birçok ilçeyi geçen potansiyele sahip olduğunu, burada vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetleri gerçekleştirdiklerini söyledi.
Biz Seyrantepe'deki vatandaşlarımıza seçim dönemi buraya daha güzel hizmetler getirme sözü verdiklerini belirten Başkan Baydilli, "Allah'a şükürler olsun sözümüzü tutarak buraya kültür merkez, çok amaçlı salon, meydan, pazar yerleri ve yeşil alanlar kazandırdık. Şimdi de buradaki gençlerimizin spor yapabilecekleri, okul turnuvalarının düzenlenebileceği, sporcuların antrenman yapacağı bir kapalı spor salonu kazandırıyoruz. Yanında yaptığımız halı saha ile de orası bir spor kompleksi haline geliyor ve gençlerimizin hizmetine giriyor"dedi
Bu kompleksin Seyrantepe Mahallesine hayırlı olmasını dileyen Başkan Baydilli, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Sayın Bakan Mehmet Kasapoğlu'ya katkılarından dolayı çok teşekkür etti.
895 metrekare kapalı alan üzerinde inşa edilecek kapalı spor salonunun içinde standart boyutlarda basketbol sahası, voleybol sahası, yönetim odaları ile soyunma odaları yer alacak.