İLKHA/ Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in talimatları doğrultusunda 4 kamyonet dolusu giyim ve oyuncaktan oluşan yardım malzemesi, Ceylanpınar ilçesinde barınan Suriyeli mülteci çocuklara verilmek üzere Ceylanpınar Belediye Başkanlığına teslim edildi.
Yapılan teslimatın ardından Ceylanpınar ilçesine gönderilen giyim ve oyuncakların bir kısmı, Suriyeli misafir yaklaşık 500 öğrencinin eğitim gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Suriyeli Misafir Eğitim ve Kültür Merkezinde dağıtımı yapıldı.
oyuncakların Suriyeli misafir öğrencilere dağıtımının ardından açıklamalarda bulunan Ankara Büyükşehir Genel Sekreteri Recep Tezcan, 'Suriyeli çocuklara gönderilmek üzere 4 kamyonetle, Ankara Büyük Şehir Belediyesi'nden Ceylanpınar'a gelerek yardımlarımızı ulaştırdık. Allah nasip ederse, Ankara Büyükşehir Belediye meclisince alınan karar doğrultusunda, önümüzdeki günlerde gerek gıda, gerek giysi, bot, kaban gibi yardımlarımızda buraya ulaştırmaya çalışacağız.' dedi.
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Suriyeliler adına yaptıkları bu anlamlı çalışmalarından dolayı, Ankara Büyük Şehir Belediyesi ve yardımda katkısı bulunan herkese teşekkür etti.