Haber Merkezi / Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu birlikte düzenlenen 35 Yaş Üstü Belediye Başkanlık Futbol Turnuvasının finali yapıldı. 'Kendi takımını kendin kur Şampiyon ol' sloganıyla başlayan 35 Yaş Üstü Futbol turnuvası şampiyonları belli oldu.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen 35 yaş üstü futbol turnuvası dün akşam oynan final karşılaşmalarla turnuvayla sonlandı. 11 Nisan Şehir Stadyumu 1 ve 2 Nolu sentetik çim sahada başlayan 35 yaş üstü futbol turnuvasının final karşılaşmasına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı, Şanlıurfa büyükşehri Belediyesi kültür ve sosyal işler daire başkanı Ekrem Ayaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Şube Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genlik Spor Şube müdürü Mehmet Süzgün ile takım yöneticileri ve sporcular katıldı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen 35 yaş üstü futbol turnuvası (ligi) iki ay süren ve toplam 15 takım katıldığı turnuva oldu. 1. gurubun lideri Doğan Yıldız oldu. 2. gurubun lideri ise Akçakale Belediyespor oldu. 11 Nisan Şehir Stadyumu 1 ve 2 Nolu sahalarında düzenlenen final karşılaşmasından sonra düzenlenen törenle şampiyonların kupalarını ve ödüllerini katılan protokol heyeti tarafından takdim edildi.
Törende Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı; 'Katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak böyle bir turnuvaya öncülük ettik. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile beraber sporun yaşının olmadığı ve her yaşta sporun olabileceğini her yaşın ayrı bir sporun ayrı bir güzelliğin olduğunu arkadaşlar ispat ettiler. Büyükşehir olarak yediden yetmişe sporun her aşamasına her branşına destek vermeye çalışıyoruz. Bunun yanında böyle bir etkinlikte de gerçekten geçmişi sporla geçmişi parlak başarıları olan amatörle profesyonel spor yapan kardeşlerimizin tekrar spordan kopmadığını ve bu aktivitelerin devam edeceğini göstergesi olarak bu turnuvayı düzenledik' diyerek şampiyon olan Akçakale Belediyespor'u ve Doğan Yıldız takımlarını tebrik etti.