Haber Merkezi / Mahallede yapılan Çok amaçlı hizmet evi, modern parklar, semt sahaları, alt yapı ve üst yapının yanı sıra yürüyüş ve bisiklet yollarıyla Yenişehir mahallesi modern görünüme kavuştu.
Yeni Şehir mahalle muhtarı Ramazan Aytekin; ' Yıllardan beri bu mahallede ikamet ediyorum 1994 yılından itibaren bu mahallenin muhtarıyım, yaklaşık 25 senelik muhtarlık görevim boyunca ilk kez mahallemize istediğimiz gibi hizmet ettik. Belediye başkanımızdan memnunum yani başkanımızdan Allah razı olsun yani telefon aç tığımızda telefonlarımıza bakıyor, kendisi bize devamlı yerimize geliyor görüşürüz gerçekten biz memnunuz, tekrar başkan istiyoruz yani gerçekten olmasını istiyorum. Mahallemize çok hizmet etti, mahallemize çok çalışmalar yaptı, parklar, gençlerimiz için halı sahalar yaptı gençlerimiz rahatlıkla gidiyor oynuyor ücretsiz bir şekilde, Çok amaçlı hizmet evi yaptı ve üst kısmının cami olmasını istedik, mahallemizde alt yapı alanında çok çalışma yapıldı.
İnsanlarımız rahatladı, mahallemize yeni park üç tane yeni park yaptı. Allah razı olsun gerçekten memnunuz başkanımız Resul Yılmaz'a hizmetlerinden dolayı mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum.
Mahalle sakinlerinden Kemal Yuvanç ise yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz'a teşekkür ederek şunları kaydetti. ''Mahallemiz bu güne kadar hiç görmediği hizmetleri gördü, semt sahaları ve yapılan modern parklarla mahallemizin değeri arttı, mahallemiz temizlik anlamında çok temiz ekipler her gün düzenli olarak çalışmalarını sürdürüyor. Belediye başkanımızdan razıyız Allah ondan razı olsun' 'dedi.