Seyfullah POLAT / Şanlıurfa Gazeteciler Birliği başkanı Veysel Polat öncülüğünde, Misbah Hicri, Musa Kaldı, Muhittin Bulut, Mehmet Sarmış, Mehmet Guli Aslan, S. Ahmet Kaya, Zeki Kurt, gibi kaleme aldıkları yazılarla memleketin fikri ve içtimai alamda gelişimine katkıda bulunan Yazarların yer aldığı organizasyonda bölgeye ziyaret gerçekleştiren GAPGündemi Yayın Ailesi, Soğmatar Antik Kenti'ndeki tarihi kalıntıları inceledi.
İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Erdoğan Güvel, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Osman Bolluk, Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Rıdvan Dağ'ın da katılım gösterdiği incelemelerin ardından Soğmatar Antik Kenti'nden ayrılan ekip, Düzenli (Darık) Köyü'ne misafir oldu.
Yazarımız Misbah Hicri'nin öğretmenlik yıllarında görev yaptığı köyde incelemelerde bulunan ekip; ardından Misbah Hocanın öğrencisi olan Düzenli Köyü Muhtarı Salih Kırboğa tarafından evinde ağırlandı.

POLAT: HER ZİYARETİMİZDE YENİ TECRÜBELER KAZANIYORUZ
GAPGündemi Yayın ailesi ve basın camiasından dostlarla keyifli ve önemli bir organizasyonda buluştuklarını belirterek sözlerine başlayan Şanlıurfa Gazeteciler Birliği başkanı Veysel Polat, 'Bu organizasyonla memleketimizin önemli kültürel miraslarından biri olan ve sahiplenilmeyi bekleyen Soğmatar Antik Kenti'ni ziyaret etme imkanı bulduk. Bunun yanında Tektek Dağlarının tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde gördük. Kıymetli Yazarlarımızdan Misbah Hicri hocamıza özellikle teşekkür etmek istiyorum. Onun rehberliğinde çok verimli ve keyifli bir gezi düzenledik. Bir önceki Senem Mağara gezimizde öğretmen olarak görev yaptığı Yanık Köyü'nün ihyasına vesile olduğunu görmüştük. Düzenli Köyünde de aynı güzel manzaraya tanıklık ediyoruz. Bizi evinde misafir eden Muhtarımız Salih Kırboğa'ya teşekkür ediyoruz. Benliğimize çok değerli tecrübeler katarak geri döndük. Katılım gösteren tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz' diyerek organizasyona ulaşım desteği sağlayan Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.