Haber Merkezi / Moda, lezzet ve eğlenceyi bir arada sunan Piazza AVM, keyifli ve kaliteli alışverişin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de Şanlıurfa'nın sosyal yaşantısına renk katıyor. Sanatsal ve kültürel projelerle dikkat çeken Şanlıurfa Piazza AVM, özellikle çocukların kişisel gelişimine yönelik aktivitelerle öne çıkıyor. Bu kapsamda yıl içerisinde birçok eğitim kurumuna kapılarını açan Piazza AVM, bu kez Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin dönem sonu sergisine ev sahipliği yaptı.
Öğrencilerin, 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk yarısında görsel sanatlar dersinde yaptıkları çalışmalardan oluşan eserlerin yer aldığı sergi Şanlıurfalılardan büyük ilgi gördü.
Açılışı okul idarecileri, öğretmenler, Piazza AVM yöneticileri tarafından yapılan ve 7 Ocak Pazar günü sona eren sergiyi gezen Şanlıurfalılar, öğrencilerin eserlerini büyük bir hayranlıkla inceledi.
Alışveriş merkezinin etkinlik alanında gerçekleştirilen sergide yer alan ve öğrencilerin farklı metotlar uygulayarak ürettikleri eserler ziyaretçilerin beğenisini topladı.