Tuğba POLAT/ '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının organize ettiği '2018-2023 Kadının Güçlenmesi Strateji Belgesi ve Eylem Planı' nın tanıtıldığı programda Türkiye'de; Ekonomi, Turizm , Girişimcilik ,Bilim , Bilgi' alanlarında ' Şehrine Güç Katan Kadınlar' dalında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden teşekkür belgesi alan 9 kadından birisi olan ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi, TOBB Kadın Girişimciler Üst Kurul Üyesi, Şanlıurfa Girişimci İş Kadınları Dernek ( ŞUGİŞKAD) Başkanı ve Cevahir Han Yönetim Kurulu Başkanı Cevahir Asuman Yazmacı 'ya anlamlı bir ödülde ŞUGİŞGAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek Üyelerinden geldi.
Cevahir Han'da yapılan ŞUGİŞKAD toplantısında Şanlıurfalı girişimci kadınlara yönelik çalışmalarından ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ' Teşekkür Belgesi' ile ödüllendirilmesinden dolayı Dernek Yönetim Kurulu ve Dernek Üyeleri tarafından sürpriz bir şekilde yapılan minik bir tören ile tak ve ödül takdimi gerçekleştirildi.
Tak ve ödül takdiminden dolayı oldukça duygusal anların yaşandığı toplantıda konuşan Cevahir Asuman Yazmacı, Cumhurbaşkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günün vesilesi ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki programa davet edilmekten ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden ' Teşekkür Belgesi' duyduğu memnuniyeti ve gururu ifade ederek;' Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri tüm Doğulu, Urfalı kadınlara ve Türk kadınlarınadır. Acizane bu ' Teşekkür Belgesi' ni tüm Doğulu kadınlar ,Urfalı kadınlar ve ŞUGİŞKAD üyeleri adına aldım. Başarı bir tek benim başarım değil bilakis tüm ekip arkadaşlarımındır. Bunun yanı sıra bana, bize destek veren tüm insanların başarısıdır' dedi.
Sürpriz tak ve ödül töreninden dolayı Dernek Yönetim Kuruluna ve üyelerine teşekkür eden Cevahir Asuman Yazmacı;' ŞUGİŞKAD olarak Şanlıurfalı kadınların ve geleceğin kadınları olan kızlarımızın sosyal ve ekonomik alanlarda kendilerini yetiştirerek ülkemizin geleceğinde yerlerin almaları için daha çok çalışmamız gerekiyor. Sizin adınıza şahsıma verilen bu ' Teşekkür Belgesi' ve sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri bu çalışmalarımızın ne kadar önemli olduğunun göstergesi olduğu gibi aynı zamanda da gayretimizin artmasının gerektiğinin de önemli bir işaretidir' dedi.