Haber Merkezi / Karaköprü'yü adım adım gezen ve sorunları yerinde tespit edip çözümü noktasında çalışma başlatan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, sabah mesaisine bu kez ilçenin yeni ve en hızlı gelişen mahallesi Seyrantepe'de başladı.
Seyrantepe'de yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Baydilli, sorunları da tespit ederek çözümü için talimat verdi. Yoldan geçen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Metin Baydilli, taleplerini dinleyerek not aldı.
Alan gezisi sırasında bir açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediyesi olarak her an sahada olduklarını ve çalıştıklarını dile getirdi.
Başkan Baydilli, 'Her sabah teknik ekibimizle birlikte bir mahallemizi ziyaret edip çalışmalarımızı inceliyoruz. Bugün de ilçemizin yeni mahallesi Seyrantepe'de yapılan çalışmaları inceledik.
Burada yeni yollar açtık ve alt yapı çalışmaları bittikten sonra ana yollarda Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışması yaparken biz de ara yollarda kilitli parke döşüyoruz. Seyrantepe'de özellikle yol çalışmalarımız durmaksızın devam edecek. Özverili çalışmalarından dolayı tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum' diye konuştu.
Seyrantepe Mahallesindeki alan gezisinde Başkan Baydilli'nin yanında Belediye Başkan Yardımcıları ve teknik müdürler de yer aldı.