Haber Merkezi / Başkan Mehmet Canpolat, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Mahmut Ayniberk, Fen İşleri Müdürü Mehmet Aslan ve teknik ekiple birlikte Atatürk Mahallesi 2'nci Sokakta incelemelerde bulundu. Esnaf ve vatandaşların yıllardır beklediği yol ihtiyacının giderilmesi ile başlatılan çalışmaları denetleyen Başkan Canpolat, çalışmalara ilişkin teknik ekip bilgiler verdi. Deforme olan kilitli beton parkelerin sökülme çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Büyükşehir Belediyesinin alt yapı çalışmaları yapacağını görüştüğü esnaf ve vatandaşlara aktaran Başkan Canpolat, gelen talepleri anında giderdiklerinin de altını çizdi. Esnaf ve vatandaşlar ile sohbet ederek, talep ve önerilerini de alan Başkan Canpolat, iletilerin çözümü için de ilgili müdürlüklere talimatlar verdi.
Yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, şunları kaydetti:
'Fen İşlerine bağlı ekiplerimizin, Atatürk Mahallesinde Büyükşehir Belediye binası arkasındaki sokakta yürüttüğü çalışmaları inceledik. Esnafımızdan yoğun bir şekilde bu sokağın onarılması yönünde talep geliyordu. Biliyorsunuz, büyükşehir belediye binası arkasındaki bu sokakta yoğun bir esnaf trafiği vardı. Buradaki sokağımızda parkeydi ve deforme olmuştu. Biz şuanda parke sökme işlemlerini gerçekleştirdik. Alt yapıda su ve kanalizasyon anlamında Büyükşehir Belediyesi ile birlikte buranın iş ve işlemlerini gerçekleştirdikten sonra bu sokağın vatandaşlarımızın ve esnafımızın hizmetine sunacağız. Haliliye Belediyesi olarak tüm müdürlüklerimiz ve personellerimiz ile Haliliyeli vatandaşlarımızın mutluluğu ve refahı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.'
Başkan Canpolat, yapılan çalışmalardan dolayı verdikleri rahatsızlıklar için özür dilediklerini de belirterek, incelemelerinin ardından mahalleden ayrıldı.