Haber Merkezi / Başkan Fevzi Demirkol, merkez ve kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları bizzat yerinde denetliyor. Başkan Demirkol, yaptığı bu çalışma kapsamında Boydere kırsal Mahallesi'ni ziyaret etti. Belediye Meclis üyeleri Abdurrahman Beyaz ve Abdulkadir Bağış ile birim müdürlerinin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Demirkol'u Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Güneş ve mahalle sakinleri karşıladı. Mahallede yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Demirkol, mahallede yapılacak çok amaçlı kültür evinin yer tespiti noktasında da mahalle sakinleriyle görüş alışverişinde bulundu.
Yapılan ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, şunları söyledi:
"Boydere Mahallemizin, mahalle içi yollarını daha önceden yapmıştık. Yollarımızın şuan ki durumunu müşahede ettik. Yollarımızda şuanda eksik ve sorunu bulunmamaktadır. Yollar, tekniğine uygun şekilde yapıldığında yollarımızın uzun yıllar kullanılacağını bir kez daha gözlerimizle gördük. Bu ziyaretimizde, yeni yapacağımız hizmetlerle ilgili Boydere kırsal Mahallemizde yapacağımız çok amaçlı kültür evinin yerini birlikte tespit ettik. Daha önceden ihalesine çıkmıştık. Arsa konusunda çeşitli yerler vardı. Muhtarımızla ve bölge halkımızla birlikte hangi yerin daha iyi olacağı konusunda tespitini yaptık. Bu tesisimizin temeli kısa sürede atılacaktır."
Mahalle Muhtarı Güneş ise, "Başkanımız köyümüze teşrif ettiler. Mahallemizdeki çalışmalarla ilgili denetlemelerde bulundular. Taziye evinin yer tespitiyle ilgili çalışmamız oldu" diye konuştu.