Haber Merkezi / Bir süre önce bazı kurumlarca yürütülen alt yapı çalışmaları kapsamında Seyfioğlu Caddesindeki esnafları ziyaret eden Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın bozulan kaldırımların yenileme talimatı verdi.
Siverek Belediyesi kendi öz kaynaklarıyla Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde başlattığı kaldırım yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı.
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ''bir süre önce Seyfioğlu caddesinde başlatılan Kaldırım yenileme çalışmaları ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla devam ediyor, caddemizde yapılan alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla yaklaşık bir ay gibi bir sürede kaldırım çalışmasında sona gelindi, cadde esnaflarımızın yaşadığı mağduriyetlerinin bir an önce sonlandırılması için çalışmalar hızlı bir şekilde yürütülüyor' denildi.
Caddede 20 yıldır esnaflık yapan Ramazan Öğül çalışmalardan dolayı memnun kaldığını belirterek şunları kaydetti. ''Daha önceki yıllarda caddemizde alt yapı çalışmaları yapıldı, defalarca başvuru yaptığımız halde kaldırım sorunumuzu çözemedik. Daha önceki süreçlerde caddemiz perişan haldeydi, seçimin ardından belediyemiz ekipleri güzel çalışıyor, bu konuda caddemizde yapılan yenileme çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın'a ve ekibine çok teşekkür ediyorum''dedi.