Haber Merkezi / Akçakale ilçe merkezine 45 km uzaklıkta bulunan Ugurtaş mahallesine çıkartma yapan Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler köy içi yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyip mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde bulundu.
Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın talimatlarıyla Uğurtaş mahallesinde ve çevre mahallelerde incelemelerde bulunan Akçakale Belediyesi Kırsal hizmetler Müdürü İbrahim Guda ve birim müdürleri mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde de bulundu. Mahalle sakinlerinin de katıldığı incelemeler esnasında mahalle sakinleri Akçakale Belediyesinin kırsalda yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade ettiler.

MAHALLELİ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
Köy içi yol çalışmalarının yapıldığı alanda açıklamalarda bulunan Uğurtaş mahalle muhtarı Abdullah Öz Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'a teşekkürlerini belirterek; '' Belediye Başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan'a mahalle sakinlerim adına minnettarlığımı iletiyorum. Hem köy içi yollar hem de çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor. Belediye çalışanları 2 gün gibi kısa bir süre de bu görünen tüm alanı bitirecekler. Bizlerde yaklaşan kış ayları öncesi rahat bir nefes alacağız. Çocuklarımız okullarına çamurlu yollardan gitmeyecek. Araçlarımız çamura saplanmayacak. Rahat ve sıkıntısız bir kış geçireceğiz. Allah belediye başkanımızdan ve tüm belediye çalışanlarından razı olsun" dedi.

"NE SÖZ VERDİYSEK YERİNE GETİRİYORUZ"
Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan yaptığı yazılı açıklamada; " Halkımızın istekleri doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Belediye olarak sınırlarımız içerisindeki tüm mahallelerde bu çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. 2 gün gibi kısa bir sürede ekiplerimiz Uğurtaş mahallemizdeki yol sorununu çözmüş olacak. Belirli çalışma periyotları içerisinde diğer tüm kırsal mahallelere de aynı hizmeti götürmeye devam edeceğiz. Bütün planlarımızı programlarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz.
Akçakale Belediyesi olarak hummalı bir çalışma dönemine girmiş bulunmaktayız. Kırsal hizmetler müdürlüğünün de devreye girmesiyle hem mahalle muhtarlarımız hem de mahalle sakinlerimizle koordineli bir şekilde çalışarak hizmetin gitmediği hiçbir yer bırakmayacağız. İnşallah bu çalışmalarımızı kısa sürede bitirerek daha güzel, daha yaşanılabilir bir Akçakale'ye kavuşmuş oluruz" dedi