Seyfullah Polat

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürü Murat Müjdeci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığına atandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde yeni görevlendirmeler devam ediyor. 31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeynel Abidin Beyazgül yönetimindeki Büyükşehir Belediyesinin çeşitli birimlerine yeni görevlendirmeler yapılırken Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürü Murat Müjdeci ŞUSKİ İnsan Kaynakları Daire Başkanı olarak atanan Suphi Çiçek'in yerine Kültür ve Turizm Daire başkanlığına atandı.

Celalettin Güvenç döneminde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şube Müdürü olarak göreve başlayan ve başta çorba evlerinin kurulması ve günlük 30-35 bin kişiye çorba ikramı gibi bir çok başarılı çalışmaların yanı sıra Nihat Çiftçi döneminde de atandığı Kütüphaneler Şube Müdürlüğü görevinde bir çok kitabın basımı, üniversite öğrencilerine yönelik TYT- AYT sınavları, bir çok okula kitap dağıtımı gibi başarılı çalışmalara imza atan Murat Müjdeci'nin turizm konusunda da önemli çalışmalar yapması bekleniyor.