Haber Merkezi / Mahalle gezilerine ara vermeden devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci son olarak TOKİ (Batıkent) mahallesindeki Pazar esnafı ve vatandaşlarla buluştu. Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan vatandaşlarla buluşan ve talepleri birinci ağızdan alan Başkan Ekinci, Batıkent mahallesinde kurulan semt pazarı esnafını ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Halil Kaya, TOKİ Pazarcılar Dernek Başkanı Mustafa Yıldız ve Birim Müdürlerinin de eşlik ettiği ziyarette esnafa hayırlı kazançlar dileyen Başkan Ekinci, vatandaşlardan gelen istek ve talepleri de dinledi. Pazar esnafının, TSK tarafından Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla Türk Bayrağı talep etmesi, Başkan Ekinci'yi duygulandırdı. 'TOKİ (Batıkent) Semt Pazarı Esnafımızı ziyaret ettik. Tek talepleri Türk Bayrağı. O da başımız gözümüz üzerine' diyen Başkan Ekinci, ilgililere talebin hemen yerine getirilmesi talimatını verdi. Esnaf ve vatandaşlar da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirip Başkan Ekinci'ye teşekkür etti.
Esnaf ve vatandaşlardan gelen taleplerin bir bir yerine getirildiğini söyleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, açıklamasında şunları söyledi;' İlçemizde esnaf ve halkımızla sürekli bir araya geliyoruz. Pazar esnafımızla da sık sık bir araya geliyoruz. Bir önceki ziyaretimizde kendilerinin bizlerden isteği taleplerin, bu ziyaretimiz esnasında ekiplerimiz tarafından yerine getirilmiş olduğunu görüyoruz. Belediye olarak hem sosyal belediyecilik alanında hem de fiziki alanda ihtiyaçların varlığının farkındayız. Dolaysıyla pazarcıların talepleri, esnafın daha rahat koşullarda hizmet sunması adına önem arz ediyor. Fiziki talepleri bir bir yerine getiriyoruz. Bu vesileyle gerek dernek başkanımız ve gerekse de esnaf ve vatandaşlarımız tarafından bizlere iletilen talepler bir bir yerine getirilmeye devam edecektir. '
TOKİ Pazarcılar Dernek Başkanı Mustafa Yıldız,' Sağ olsun Başkanımız sık sık bizlerle bir araya geliyor. Pazar esnafı olarak kendisine ilettiğimiz talepleri yerine getiriyorlar. Pazar esnafımız adına Başkanımıza teşekkür ediyoruz. ' dedi.