Faruk DEVECİ / Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı ile Şanlıurfa Valiliği koordinesinde gerçekleştirilen istihdam atağı programı kapsamında 1 adet fabrikayı Şanlıurfa'ya kazandıracaklarını dile getiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Organize Sanayi Bölgesinde devam eden çalışmaların, 2022 yılı içinde tamamlanabileceğini belirtti.
Baydilli: Gençlerimizin
istihdamını düşünmek bizlerin görevi
Ayakkabı üretim sektörüne hizmet verecek olan fabrikanın, gençler için yeni istihdam alanları oluşturacağını aktaran Başkan Baydilli, 'Şanlıurfa'da başlatılan istihdam atağına 1 fabrika ile biz de destek veriyoruz. Bizim bu şehre hizmet borcumuzun yanında kalkındırma borcumuz da var. Hizmet anlamında gece gündüz çalışıyoruz, ilçemizin en güzel hale gelmesi için uğraşıyoruz. Kalkınma anlamında da gençlerimize istihdam sağlayacak, ekonomiyi canlandıracak projeleri destekliyoruz. İnşallah kuracağımız fabrika ile birçok gencimiz, vatandaşımız iş sahibi olup ailesini geçindirecek. Bunun yanında bizim ve diğer kurumlarımızın yapacağı fabrikalarla Şanlıurfa bir üretim merkezi haline gelecek. Fabrikamız Şanlıurfa'ya ve ilçemize şimdiden hayırlı olsun' diye konuştu.
Başkan Baydilli fabrikanın bir an önce bitirilmesi için de yüklenici firmaya talimat verdiklerini ve en kısa sürede tamamlanacağını sözlerine ekledi.