Faruk DEVECİ/ Ofans hattının her bölgesinde oynayabilen yetenekli futbolcu Kocaelispor forması ile geçen sezon 23 maça çıktı 4 gol attı, bu sezon ise 6 lig 3 de kupa maçında 1 lig 1 de kupada fileleri havalandırdı.
Kocaeli medyasında yer alan habere göre, Dulaver kalan alacaklarının yarısına yakınını bıraktı ve yaptığı anlaşmanın ardından yeşil siyahlı kulübe veda etti. Deneyimli futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı kısa ve söz açıklamada 'Büyük Kocaelispor camiasına hizmet etmek, formasını terletmek, şampiyonluk yaşamak gurur vericiydi. Hakkınızı helal edin' ifadesine yer verdi.

Dilaver Güçlü Kimdir?
Nevşehir Ürgüplü gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak 20.02.1986 tarihinde Almanya'nın Velbert şehrinde dünyaya geldi. 50 Sırt Forması ile futbol yaşantısını sürdüren Dilaver Güçlü'nün boyu 1,72 cm'dir. Sakaryaspor forması giyen Dilaver Güçlü oynadığı mevkii Orta saha – Sol Kanat oyuncusudur.
Almanya'da Borussia Dortmund'da yetişip Bochum'da profesyonel olan 33 yaşındaki sol kanat oyuncusu 2009-2010 sezonunda Manisaspor'da 2010-2011 sezonunda ise Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın çalıştırdığı Samsunspor'da forma giydi. Sonra sırasıyla Denizlispor, Göztepe, Osmanlıspor, Balıkesirspor, Giresunspor, Gümüşhanespor, Manisa FK, Sakaryaspor ve son olarak Kocaelispor formalarını giydi.