Haber Merkezi / TFF 3. Ligde iddialı bir kadroyla sezona başlamak isteyen Karbel Karaköprü Belediyespor, ihtiyaçlar doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. İç transferde 13 futbolcu ile yola devam eden Kırmızı Siyahlı ekip dış transferde Kocaelispor formasını giyen 22 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Mehmet Avcı'yı renklerine bağladı.
Futbola Sakarya'da başlayan 22 yaşındaki Mehmet Avcı, Sakaryaspor, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ve Kocaelispor formalarını giydi.
Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan, transferde ince eleyip sık dokuduklarını söyledi.
Başkan Aslan, 'Transfer çalışmalarımız teknik heyetimizin raporu ve incelemeler doğrultusunda devam ediyor. Biz bu ligde de başarılı olmak için kolları sıvadık ve bunun için iddialı bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. İç transferde 13 futbolcu ile yola devam ediyoruz. İskelet kadromuzu kurduk. Dış transfer Kocaelispor forması giyen Mehmet Avcı'yı kadromuza kattık. Takıma önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz' dedi.
Öte yandan Başkan Aslan, Teknik Direktör Mehmet Yozgatlı'nın raporu doğrultusunda takıma yeni takviyeler yapacaklarını söyledi.