Haber Merkezi / Eyyübiye Belediyesi Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezleri kontrollü sosyal hayat süreciyle birlikte gençleri ağırlamaya devam ediyor. Koronavirüsle mücadele kapsamında eğitim faaliyetlerine ara veren Eyyübiye Belediyesi Gençlik Merkezleri kontrollü sosyal hayat sürecine birlikte gençlere yönelik kurslarına devam ediyor. Gençlerin sportif, akademik ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Gençlik Merkezleri, gençlerin yeteneklerini geliştirmelerine de imkan sunuyor.
Eyyübiye Belediyesi Gençlik Merkezlerinde öğrencilere yönelik, bilgisayar, el sanatları, görsel sanatlar, halk oyunları kurslarıyla gençliğe eğitimler veriliyor. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen kursların yanı sıra gençlerin sportif faaliyetlere yönelmesine ve milli ve manevi değerlere haiz gençlik olarak yetişmesine yönelik faaliyetler de gerçekleştiriliyor. Kurslara katılan öğrenciler sunulan imkanlardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'a teşekkür etti.
Ücretsiz olarak sunulan imkanlardan duydukları memnuniyeti dile getiren gençler,' Başkanımız Mehmet Kuş'a ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Burada ücretsiz bir şekilde kurslara katılıyoruz. Allah başkanımızdan razı olsun.' Dedi.