Tuğba Polat

İzmir'de düzenlenen ve turizm alanında en prestijli fuarlardan olan Travel Turkey'e ŞUTUDER'in organizasyonu ile katılan Şanlıurfa turizm firmaları Şanlıurfa turizmini tanıtıyor.

İzmir'de kapılarını ziyaretçilerine açan Travel Turkey Turizm Fuarına Şanlıurfa Turizmi Geliştirme Derneği ( ŞUTUDER) tarafından organizasyon kapsamında katılan Şanlıurfalı turizmciler son yılların gözde turizm merkezi olan ve bölgenin turizm lokomotifi olan Şanlıurfa'yı yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıtıyor.

Haliliye Belediyesinin ana sponsorluğunda Eyyübiye ve Karaköprü Belediyesinin destekleri ile kurulan standa yer alan Şanlıurfa Turizm İşletmeleri hazırladıkları katalog ve broşürleri ziyaretçilere takdim etmenin yanı sıra stantta konuk ettikleri ziyaretçilere Şanlıurfa'nın inanç, kültür, arkeoloji ve gastronomi değerlerinin yanı sıra doğa güzelliklerini profesyonelce anlatarak Şanlıurfa'ya daha fazla yeril ve yabancı turistin ziyaret etmesine önemli katkıda bulunuyorlar.

2-4 Aralık tarihleri arasında ziyaretçileri ağırlayacak olan Travel Turkey Turizm Fuarına katılım gösteren ŞUTUDER Başkanı Hacı Birsen ilk gün olmasına rağmen fuara ve Şanlıurfa standına olan ilgiden duydukları memnuniyeti belirterek; Başkanı olduğumuz ŞUTUDER in organize ettiği Haliliye, Karaköprü ve Eyyübiye Belediyelerimiz, Birsen Turizm, Raya Turizm, Alsu Turizm, Nahrin Konağı, Urfa Sarayı, Grand Gülizar Oteli, Otel Harran, Güven Otel, Urfa İsot Sarayı Vizyon Park, Tessera Otel, Nahrin Konağı olarak Şanlıurfa turizm sektör temsilcilerine öncülük ederek 15'incisi düzenlenen Travel Turkey fuarında Şanlıurfa'yı temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Fuarın Türkiye ve Şanlıurfa turizmine hayırlar getirmesini diliyoruz' dedi.

TURSAB Yönetim Kurulu Üyesi ve Raya Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Rahime Yaşar ise yaptığı açıklamada; Başkan yardımcılığını yürüttüğüm ŞUTUDER adına Şanlıurfa turizm sektörünün temsilcileri ile katıldığımız fuarın Şanlıurfa turizmine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bu inançla Şanlıurfa'nın turizm potansiyelini yerli ve yabancı ziyaretçilerin yanı sıra turizm sektörünün temsilcilerine anlatma gayreti içerisindeyiz' diyerek fuarların önemine dikkat çekti.