Haber Merkezi / Her kırsal mahalleye çok amaçlı salon projesiyle yola çıkan Karaköprü Belediyesi, hizmet ağına bir yenisini daha ekledi.

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Kırkpınar Mahallesinde geçtiğimiz aylarda temeli atılan çok amaçlı salonun açılışı yapıldı. 300 metrekare alan üzerine inşa edilen çok amaçlı salonun; taziye, düğün, nişan, toplantı evi, okuma salonu ve kuran kursu olarak kullanılması hedefleniyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin katılımıyla gerçekleşen açılış törenine; Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve Mahalle muhtarı ile Kırkpınar mahallesi sakinleri katıldı.

Açılış töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 'Büyükşehir yasası ile birlikte Karaköprü Belediyesi olarak kırsal mahallelerimize; çok amaçlı salon, Sentetik Çim saha ve köy içi yol hizmeti sunuyoruz. Karaköprü'müzün en büyük kırsal mahallelerinden biri olan Kırkpınar kırsal mahallemizde vatandaşlarımızın bizden çok amaçlı salon talep etti. Mahallemize söz vermiştik. Önce temelini attık. Bugünde açılışını gerçekleştiriyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin dedi.

GENÇLERE SENTETİK ÇİM SAHA MÜJDESİ

Kırkpınar mahallesinde gençler için sentetik çim saha yapma sözü de veren Başkan Metin Baydilli, 'Vatandaşlarımız bize yer göstersin. En kısa sürede sentetik çim sahanın temelini atar ve 3 ay gibi kısa bir sürede sentetik çim sahayı Kırkpınar mahallemize kazandırırız' diye konuştu

Başkan Metin Baydilli, ilçeye bağlı diğer kırsal mahallelerde yapımı devam eden çok amaçlı salonların, kısa süre içerisinde tamamlanarak mahallelilerin hizmetine sunulacağını sözlerine ekledi.

Kırkpınar Mahalle Muhtarı Mehmet Parmaksız ve Mahalle sakinleri, Mahalleye kazandırdığı hizmetlerden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkürlerini sundular.