AA / GAP Vadisi Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi bir grup taraftar, teknik heyet ve futbolculara sarı ve yeşil renklerle hazırlanmış futbol topu şeklindeki yaş pasta ikram etti.
Teknik sorumlu Hüseyin Dağ yönetiminde başlayan idmanda futbolcular koşu, dar alanda kısa pas ve depar çalışması yaptı. Yarı sahadaki çift kale maçın ardından bazı futbolcular şut çalıştı. Oyuncuların neşeli olduğu görülen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.
Dağ yaptığı açıklamada, taraftarların takıma sahip çıkmasının sevindirici olduğunu ifade ederek, bu tür organizasyonların oyuncuların motivasyonunu artırdığını belirtti.
Bay geçirecekleri haftayı iyi değerlendirmek istediklerini aktaran Dağ, "Son haftalarda takım olarak iyi bir çıkış yakaladık, umarım bunu sezon sonuna kadar sürdürürüz. Şimdi önümüzde çalışacağımız bir hafta var ve bu süreyi en iyi şekilde değerlendirerek Adanaspor maçına hazırlanacağız. Son haftalardaki mücadelemiz taraftarları mutlu ediyor, böyle olunca da takıma sahip çıkıyorlar. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Dağ, kalan 3 maçı da kazanarak sezonu moralli kapatmak istediklerini sözlerine ekledi.

Şanlıurfaspor, 4 futbolcu ile yollarını ayırdı
PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, 4 futbolcuyla yollarını ayırdı.
Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, yönetim kurulu, teknik sorumlu Hüseyin Dağ'ın raporu doğrultusunda bazı futbolcularla ilişiklerin kesilmesini kararlaştırdı.
Bu doğrultuda Berkin Kamil Arslan, Ömer Aysan Barış, Nahir Oyal ve Matiyes Mette'nin sözleşmeleri karşılıklı feshedildi.
Açıklamada, futbolculara takıma verdikleri destekten dolayı teşekkür edildi.