AA / Siverek Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, İlçe Emniyet Müdürü Yener Gül tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.
Gül, törende yaptığı konuşmada, vatandaşın polise olan güveninin her geçen gün arttığını belirterek, şunları söyledi:
'Bu olumlu gelişme, mensuplarımızın demokratik, hukuk kuralları çerçevesinde fedakarca görev yapmalarının yanı sıra eğitim ve modernizasyona verilen önem sayesinde gerçekleşmiştir. Polis teşkilatı görevini yaparken daima milletinden destek almış, bundan sonra da görevini en iyi şekilde ifa etmek için vatandaşlarımızla işbirliği içerisinde çalışmalarına devam edecektir.'
Gül, törenin ardından makamında tebrikleri kabul etti.
Törene, Siverek Kaymakamı Metin Demirel, Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Birecik
Birecik'te Türk polis teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
Hükümet Konağının bahçesinde düzenlenen törende, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Mehmet Güzel tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.
Güzel, törende yaptığı konuşmada, polis teşkilatı olarak her zaman milletin hizmetinde olduklarını ifade etti.
İlçe Kaymakamı Kadir Perçi de kurulduğu günden bu yana halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için canla başla görevlerini yerine getiren bütün emniyet teşkilatının canı gönülden kutladığını dile getirdi.
Halfeti
Halfeti ilçesinde Türk polis teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
Hükümet Konağında düzenlenen programda İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu ve saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.
Uğur, çelenk sunma töreninin ardından makamında tebrikleri kabul etti.