Haber Merkezi / Kış ayları gelmeden ilçe genelinde yol yapım çalışmalarını tamamlamayı hedefleyen Haliliye Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde stabilize yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kırsal Yedikuyu Mahallesinde başlattıkları yol yapım çalışmalarını tamamlayarak yolları vatandaşların hizmetine sundu.
Ekiplerin titiz çalışmaları sonrası çehresi değişen mahallede çalışmalar tam not alırken, Yedikuyu Mahalle Muhtarı İbrahim Barın, 'Haliliye Belediyesi mahallemizde çalışmaları tamamlayarak, mahalle sakinlerimizi çamurdan kurtardı. Bu hizmetlerinden dolayı başta Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a ve tüm ekiplerine teşekkür ediyorum' dedi.
Mahalle sakinleri ise yapılan yol çalışmaları ile kış aylarında çamurdan kurtulduklarını çocuklarının rahat bir şekilde okula gidip geleceklerini belirterek, bu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a teşekkür etti.