Seyfullah POLAT / 665 fotoğrafçının 2 bin 164 eserle katılım gösterdiği yarışmada birinciliği Murat İbranoğlu, ikinciliği Levent Bayraktar göğüslerken Üçüncülük ödülünü Şanlıurfa'dan Mehmet Lokman Ayneli'nin eseri aldı. Şanlıurfa'dan katılım gösteren diğer isimlerden Halil Bereket ise dereceye girerek mansiyon ödülünün sahibi oldu.
Osmanlı'nın nezaket, zarafet ve iyilik temelleri üzerine kurduğu yaşam felsefesini mimari olarak anlattığı en güzel eserleri arasında yer alan ve günümüze kadar ulaşan 'Kuş Evleri', Vakıf Katılım Bankası'nın sosyal sorumluluk projesi ile yeniden hayat buldu.

665 SANATÇI 2 BİN 164 ESERLE KATILIM GÖSTERDİ
Diğer canlılar ile insanoğlunun bağlarını yansıtan, kültürel değerleri hatırlatan, kentsel mimari ve şehir planlamasında çevre hassasiyeti yeniden gündeme taşıyan fotoğraf yarışmasına, 665 fotoğrafçı 2 bin 164 eserle katılım gösterdi.
Amatör ve profesyonel olmak üzere 2 dalda ve kategoride gerçekleşen yarışmada birinciliği Murat İbranoğlu, ikinciliği Levent Bayraktar göğüslerken Üçüncülük ödülünü Şanlıurfa'dan Mehmet Lokman Ayneli'nin eseri aldı. Şanlıurfa'dan katılım gösteren diğer isimlerden Halil Bereket ise dereceye girerek mansiyon ödülünün sahibi oldu. Kuş Evleri fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler, projenin ödül töreninde sergilendi.