Haber Merkezi / 2 lig 6 gurupta Mücadele eden Viranşehir Belediye spor Bayan Voleybol Takımı, Viranşehir Belediyesi spor Kompleksi'nde karşı karşıya geldiği Yüreğir belediye Voleybol Takımı'nı 3-0 mağlup ederek lige galibiyetle Başladı.
Karşılaşmada, Viranşehir Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, üste üste 10 sayı alarak maça hızlı başladı. Maça iyi başlayan Viranşehir Belediye Voleybol Takımı ilk seti 25-13 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sette performansını kaybetmeyen takım, bu seti de 25-14 kazanarak farkı 2'ye çıkardı. Son Sette ise aynı başarıyı gösteren takım 25-15 skorla sahadan 3-0 galip ayrıldı.
Viranşehir belediyesi Voleybol Bayan Takımı ilk maçta yalnız bırakmayan Viranşehir belediye başkanı Salih Ekinci, Viranşehir ilçe kaymakamı Ömer Dereci, Viranşehir ilçe milli eğitim müdürü İbrahim Yağan ve Şanlıurfa il gençlik müdürü Halil Eren ile birlikte seyrettiler.
Viranşehir belediye başkanı Salih Ekinci Maçtan sonra şöyle konuştu: Takımımızı tebrik ediyorum. ilk maçta üç seti üst üste aldılar. Maçta 3_0 gibi net bir sokarla galip geldiler. Ben kızlarımızı, takım hocamızı ve yönetimi ayrı ayrı tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki maçları da kazanacaklar. Bundan sonraki mücadelelerde de başarılar diliyorum' dedi.