Haber Merkezi / Şanlıurfaspor'un ve cefakar taraftarının daima yanında olarak destek veren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru'yu tezahüratlar ve alkışlarla karşılayan taraftarlar her zaman kendilerine destek veren Toru'ya teşekkürlerini iletti. Özel bir konukevinde düzenlenen geceye AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru, Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Kerim Aktosun, tribün lideri İsmail Arslan, basın mensupları, birçok davetli, dernek üyeleri ve çok sayıda sarı yeşilli taraftarlar katıldı.
Şanlıurfaspor'a her zaman tam destek vererek stadyumda yer alan Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneğinin verdiği iftar yemeğinde birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik duygusunun ön plana çıktığı böyle önemli bir günde iftar programında bir araya geldiklerini belirten Başkan Aktosun, iftara gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru'ya, tüm misafirlere ve dernek üyelerine teşekkür etti.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru'da yaptığı açıklamada, Allah'a hamt olsun gencimizle, esnafımızla, yaşlımızla ve birçok kesimin teveccühünü meydanlarda görmek bizleri memnun ediyor dedi.
Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği tribün lideri İsmail Arslan'da yaptığı açıklamada milletvekili Adayı Toru ile birlikte olmaktan son derece mutlu olduklarını söyledi.
Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından program sona erdi.