Haber Merkezi / Karaköprülüler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Fahri Çoşkun ve Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Karaköprüler Derneği yönetiminden Müslüm Topal ile beraber Cumartesi günü Karaköprü Merkez Mahallesi 35 metre yolda "Yeni Genç Bakış Eğitim Kültür ve Sosyal yardımlaşma Derneği"nin açmış olduğu standa giysi yardımında bulundular.
Karaköprülüler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Fahri Çoşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle beraber "İhtiyacın varsa al, İhtiyacın yoksa as" standını ziyaret ederek giysi yardımında bulundular.
Yeni Genç Bakış Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin "İhticacın varsa al, İhtiyacın yoksa as" standını kuran Eğitimci-Yazar Emine Yüksel Karaköprü halkından fakir fukaralar için kullanmadığın giysi, beyaz eşya, halı ve benzeri eşyaları bizlere bırakabilirler dedi. Karaköprülüler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Fahri Çoşkun yönetimine ve Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Müslüm Topal'a katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum dedi.
Başkan Çoşkun yaptığı açıklamada öncelikle bizler Dernek olarak böyle güzel faaliyetlerde öncülük ediyoruz. Karaköprü halkınından ricamız böyle etkinliklere destek vermesidir. Bizler Karaköprülüler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği olarak elimizden geldiğince hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu etkinliği yapan başta Yeni Genç Bakış Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Öncüsü Emine Yüksel hanım efendiye ve Başkan Aynur Taş'a duyarlılıklarından dolayı bir birey olarak çok teşekkür ediyorum ve emeği geçenlere şükranları sunuyorum dedi. Yeni Genç Bakış Eğitim Kültür ve Sosyal yardımlaşma Derneği'nin standına Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Müslüm Topal, Eğitimci-Yazar Ali Tutluoğlu, Ak Ocakları Şanlıurfa İl Başkanı Nezif Aslan, Ak Ocakları Karaköprü ilçe başkanı Mustafa Arslan, Karaköprü Merkez Mahallesi Muhtar Vekili İsmail Yeşil ve Ak ocakları Şanlıurfa il başkan yardımcısı Kemal Kaya katılanlar arasındaydı.