Haber Merkezi / Bu kapsamda Futbol, Güreş, Taekwondo, Basketbol, Hentbol, Atletizm, Judo ve Karakucak branşlarında 'Spor Turnuvası' başlatan Büyükşehir Belediyesi, gençleri başarılı oldukları branşlara yönlendirerek Şanlıurfa'yı spor şehri yapıyor.
12 Sıklette 7 Kulübün ve 150 Sporcunun katıldığı Teakvando müsabakalarında dereceye girenlere ödüllerini veren Başkan Nihat Çiftçi, 'Gençlerimizi spora teşvik etmek için elimizden gelen bütün özveriyi sergiliyoruz ' dedi.

'Türkiye'de Ses Getirecek Sporcular Yetiştiriyoruz'
'Amacımız Şanlıurfa'mızı bir spor şehri yapabilmektir' diyen Başkan Nihat Çiftçi, '2016- 2017 yıllarında tesisleşme anlamıyla çalışmalarımızı sürdürürken şimdi de gençlerimizi spora teşvik etmek için elimizden gelen bütün özveriyi sergiliyoruz. Şanlıurfalı gençlerimiz zeki olduğu kadarıyla sporun bir çok alanında da başarılı bir şekilde devam ediyor. Allah'ın izni ile bir çok branşta Türkiye'de ses getirecek evlatlarımız, hocaların teknik destekleriyle büyük başarıları Şanlıurfa'mıza kazandıracaktırlar. Bu gün tamamlanan Tekvando müsabakalarında dereceye giren tüm evlatlarımızı ve onları eğiten hocalarımızı kutluyorum' şeklinde konuştu.