Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Karaköprü Belediye Başkan Metin Baydilli yoğun hizmet temposunun yanında vatandaşlarla bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. Başkan Baydilli kendisini evine davet eden vatandaşların çağrısına kulak verip ziyaretler gerçekleştiriyor. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Baydilli talep ve önerilerine de kulak verirken, özellikle kendisinden talep edilen hizmetler için not alıp ilgili birim sorumlusuna çözümü için talimat veriyor.
Kendisini evine davet eden vatandaşların ricasını kırmayan Başkan Baydilli programına ekleyerek haftanın belirli günlerinde akşamları aileleri ziyaret edip çay sohbeti gerçekleştiriyor. Programlarda Başkan Baydilli'ye AK Parti Karaköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Kılıç Kar da eşlik ediyor. Başkan Baydilli geçtiğimiz birkaç günlük süreçte Yavuz, Yetkin, Durmaz, Kaya ve Teke ailelerine ziyarette bulundu.
Karaköprü'yü inşa ederken vatandaşların talep ve önerilerinin kendilerine yol gösterici olduğuna dikkat çeken Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ayrıca kendisine edilen duaların ve iyi dileklerin de hizmet noktasında ayrı bir motivasyon sağladığını söyledi.
Başkan Baydilli, "Biz ilçemizi daha güzel yarınlara hazırlamak için ciddi bir uğraş içerisindeyken vatandaşlarımızı da unutmuyoruz çünkü burada yaptığımız tüm çalışmaları zaten onlar için gerçekleştiriyoruz. Bu hizmet sürecinde de vatandaşlarımızla buluşup hasbihal etmeye, taleplerini dinlemeye önem gösteriyoruz.
Bu anlamda belirli günlerde akşamları bizi evine davet eden vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz, hastalarına şifalar dileyip moral veriyoruz. Çay sohbeti gerçekleştirirken tabi ki ilçemizle ilgili talep ve önerilerini de dinleyip notumuzu alıyoruz. Çok güzel dualar ve temennilerle bizi onurlandırıyorlar, çalışmalarımız için bize manevi güç katıyorlar. Bizi çok güzel ağırlayan, sohbetleriyle bizi ihya eden değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi
Başkan Baydilli, ev ziyaretlerinin süreceğini belirterek her zaman vatandaşla iç içe olmaya devam edeceklerini ifade etti.