Yüksel Polat

Demokrasi ve Atılım Partisi İl yönetimi ve 6 İlçe yönetimini belirleyerek kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye'nin bütün illerinde hızlı bir teşkilatlanma çalışmasına giren DEVA Partisi Şanlıurfa'da da İl Yönetimi ve 6 ilçe yönetimini belirleyerek kamuoyu ile paylaştı.

Özel bir mekanda düzenlenen basın toplantısında konuşan DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz; belirlenen ilçe başkanlarımız ile yönetim kurullarının tanıtım toplantısına hepiniz hoş geldiniz.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi olarak 81 ilde olduğu gibi Şanlıurfa'mızda da hızlı bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarımıza başladık. Bu kapsamda 40 kişiden oluşan İl Yönetim Kurulumuz ile, Akçakale, Bozova, Halfeti, Harran, Hilvan ve Karaköprü İlçe Başkanlarımızı yoğun istişareler neticesinde belirledik.

İlimiz genelinde gerek kırsal gerekse merkezde çok ciddi bir teveccüh gördüğümüzü bilmenizi isteriz. Bu bizi çok mutlu etmekle birlikte, çok sayıda kişi arasından seçim yapma noktasında yoğun mesai harcamamıza neden oldu. Ancak bu mesai belki de yaptığımız en güzel mesaiydi. Öyle inanıyoruz ki; görevlendirilen arkadaşlarımız da kamuoyu tarafından da ciddi teveccüh göreceklerdir. İl Kurucu Heyetimiz, geriye kalan ilçelerimiz için ise çalışmalarına devam etmektedir. Kısa bir süre içinde de buralardaki çalışmalarımızı da tamamlayacağımızı belirtmek isteriz' dedi.

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz yaptığı açıklamada İl ve İlçe Yönetim Üyelerini tanıtarak Akçakale'de Fatih Ayhan, Bozova'da Hasan Arusoğlu, Halfeti'de Hasan Baysöz, Harran'da Mehmet Reşat Özyavuz, Hilvan'da Mehmet Ali Barlas, Karaköprü'de ise Sabri Yetim'in Deva Partisi İlçe Başkanları olarak seçildiğini belirterek İlçe Yönetiminde yer alan isimleri kamuoyu ile paylaştı.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Ahmet Tüysüz, Şanlıurfa'nın Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip olduğunu belirterek yönetime giren isimlerin daha çok gençlerden oluştuğunu ve çok büyük bir oranda ilk defa siyasete girdiklerini dile getirdi.