Haber Merkezi / Karaköprü Belediyesi her geçen gün büyüyen ilçeye hizmet için kazandırdığı 26 tesis için toplu açılış töreni gerçekleştirdi. İlçeye kazandırılan 12 park, 10 çok amaçlı salon, 2 sentetik çim saha ve 2 halı dokuma merkezinin açılışı gerçekleştirilen toplu açılış töreni Doğukent Mahallesinde yapılan 7 bin metrekarelik parkta yapıldı.
Açılış törenine ev sahibi Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin yanı sıra AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti MKYK Y. Üyesi Vildan Polat, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, AK Parti Merkez İlçe Başkanları, belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
Açılışta konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeye kazandırılan 26 hizmeti tek tek tanıtırken, yeni hizmetlerin ilçeye kazandırılması için de çalıştıklarını dile getirdi.
Başkan Baydilli şunları söyledi: 'Kalkınması ve güzelleşmesi için gece gündüz çalıştığımız Karaköprü ilçemize kazandırdığımız 26 yeni hizmetin toplu açılışını gerçekleştirmenin gururunu, onurunu yaşıyoruz. Bu güzel ilçeye hizmet etme onurunu bize nasip edene Allah'a ne kadar şükretsek azdır. Biz büyükşehir belediyemiz ve ilçe belediyelerimizle birlikte Şanlıurfa'mıza hizmet etmek için çalışıyoruz.
Karaköprü ilçemiz en hızlı büyüyen ilçe olduğu için biz de bu büyümeye ayak uydurmak adına yeni hizmetler, projeler yapıyoruz. Gerek merkezde gerekse kırsalda yaptığımız hizmetlerle ilçemizi kalkındırmaya çalışıyoruz. Bugün de bu çalışmaların meyvesi olarak bu açılış törenini yapıyoruz. Bu çalışmalarda emeği geçen, özveriyle çalışan herkese çok teşekkür ediyorum.'
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ise 6 ay önce Karaköprü'ye geldiğinde proje aşamasında olan hizmetlerin şu anda açılışının yapıldığını belirterek Başkan Baydilli'yi tebrik etti.
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yanılmaz, 'Biz insanı önceleyen bir çalışmanın içerisindeyiz. AK Parti belediyeciliği insanı özne olarak kabul edip ana merkeze oturtur ve hizmet eder. Yerel yönetimleri hizmet kervanı yeri olarak görürüz. Karaköprü'de ve Şanlıurfa'daki diğer ilçelerde de çok güzel hizmetler yapıldığını görmekteyiz. Toplu açılış töreninin ve yapılan hizmetlerin hayırlı olmasını diliyor, tebrik ediyorum' dedi.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Karaköprü halkına yarınlara dair umutlar veren hizmetler gerçekleştirildiğini kaydederek, 'Metin Başkanımıza ve ekibine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yapılan toplu açılışın ve hizmetlerin hayırlı olmasını diliyorum' diyerek Başkan Baydilli'yi tebrik etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de seçime girdiklerinde merkez ve kırsal ilçe başkanlarıyla birlikte çalışacaklarını belirttiklerini hatırlatarak, 'Bugün yapılan açılışlar bu birlikteliğin meyvesidir. Her gün yeni hizmetler açılıyor, çalışmalar yapılıyor. Biz laf yapmadık, birlikte çalıştık ve milletimize güzel hizmetlerin gayretinde olduk. Karaköprü Belediye Başkanımızı bu güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum' dedi.
AK Parti MKYK Y. Üyesi Vildan Polat, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy da yaptıkları konuşmalarda hizmetlerin açılışından dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi tebrik ettiler.
Konuşmaların ardından kesilen kurdela ile Karaköprü'ye kazandırılan hizmetlerin açılışı gerçekleştirildi.