Haber Merkezi / Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kırsal mahalleleri kalkındırmaya devam ediyor. Kırsalı merkezden ayırmadan hizmet götüren Başkan Baydilli'nin talimatıyla Millisaray kırsal mahallesine yaptırılan çok amaçlı salonun açılışı gerçekleştirildi.
Açılışa Başkan Baydilli'nin yanı sıra Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Kaytan, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Kadın Kolları Başkanı ile kırsal mahalledeki vatandaşlar katıldı.
Millisaray Çok Amaçlı Salonunun açılışından sonra konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsal mahalleleri kalkındırmak için yatırımların ve çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.
Başkan Baydilli şöyle konuştu:
'Karaköprü Belediyesi olarak söz verdiğimiz gibi kırsal mahallelere yatırımları sürdürüyoruz, bugün de burada yaptığımız çok amaçlı salonun açılışını gerçekleştirdik. Büyükşehir yasasıyla birlikte kırsalın bize bağlanmasıyla merkezde yaptığımız hizmetleri gücümüz nispetinde kırsalda da yapmaya çalışıyoruz. Çok amaçlı salonumuzu köy odası tarzında yaptık, burada vatandaşlarımız taziye, düğün, kına, misafir ağırlama gibi etkinliklerini yapabilecek. Yani bu salonlarımız her alanda kullanılabilecek ve vatandaşa hizmet edecektir. İnşallah bu tür hizmetleri tüm kırsal mahallelerimizde gerçekleştirecek ve böylece Ak belediyelerin hizmetlerini herkese sunacağız. Çok amaçlı salonumuzun kırsal mahallemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.'
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de ekip olarak bölgeye yatırımlarının devam ettiğini kaydederek kırsal mahallelere yapılan hizmetlerin de bunun bir sonucu olduğunu ifade etti.
Milletvekili Cevheri şunları aktardı:
'Bizim yegane amacımız Şanlıurfa'ya ve Karaköprü'ye hizmet etmek, bölgemizi kalkındırmaktır. Belediye Başkanımız, ilçe başkanımız ve meclis üyelerimizle ekip olarak çalışıyoruz. Bugün de Karaköprü Belediyemizin bir hizmeti olarak Millisaray kırsal mahallemize güzel birçok amaçlı salon kazandırıldı. Bu güzel toplanma yeri için Karaköprü Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum ve bu hizmetin Millisaray'a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.'
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Kaytan, çok amaçlı salonların hizmet edeceği amaçlar nedeniyle önemli olduğuna dikkat çekerek, 'Bu salonlarımız sadece taziye evi olmasın diye çok amaçlı salon adını meclisten geçirdik ve bu yapılar ona göre yapılıyor. Burada yapılacak kütüphane kitap okuma etkinlikleri yapılabilecek, gençlere ve kadınlara eğitimler verilecek. Bu güzel yapıyı buraya kazandıran Karaköprü Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum' dedi.
Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy Millisaray kırsal mahallesine güzel bir hizmet yapıldığını belirterek, 'Bu çok amaçlı salonda vatandaşlarımız birçok etkinliğini yapabilecektir. Bu hizmetlerin devamı tabi ki gelecektir, kırsal mahallelerimiz Ak belediyecilik ile kalkınmaya devam edecektir. Çok amaçlı salonun hayırlı olmasını diliyorum' diye konuştu.
Açılışta kırsal mahalledeki vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyerek gerekli çalışmaları yapmak için not aldı.