Haber Merkezi /Karaköprü Belediyesi, her geçen gün büyüyen ve yapılaşmanın arttığı ilçede yeni yollar açmaya ve mevcut yolları yenilemeye devam ediyor.
Doğukent Mahallesinde alt yapısı biten yollara kilitli parke döşeyerek vatandaşların bozuk yollarda sıkıntı yaşamasını önleyen Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki diğer yollarda da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Çalışmaları yerinde inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, alt yapısı biten yollarda kilitli parke döşemeye aralıksız devam ettiklerini kaydetti.
Başkan Baydilli, "Kış aylarıyla birlikte vatandaşlarımızın evlerine rahat girip çıkabilmesi için durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Alt yapısı biten yollarımızda kilit taşı döşüyoruz, alt yapısı bitmeyen yollarımızda da stabilize malzeme sererek vatandaşlarımızı çamurdan kurtarıyoruz. Karaköprü Belediyesi olarak 12 aylık süre zarfında 137 bin m2 kilit taşı döşedik. Bunun yanında 60 bin m2 prizma taşı, 50 bin m2 de kaldırım döşemesi gerçekleştirdik. Geçen yıl yapılan hizmetin üstüne çıkarak hizmetimizi artırdık. Karaköprü Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle durmadan, yorulmadan hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.
Başkan Baydilli, kış aylarında vatandaşların bozuk yollarda sorun yaşamaması için ekiplere çalışmaların hızlandırılması talimatı verdi.