Haber Merkezi / TFF 3. ligde ilk kez mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor 3. gruptaki ilk maçında Aydınspor 1923 ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Bugün 11 Nisan Stadyumunda oynanacak maç saat 16.00'da başlayacak.
Gap Vadisi Şanlıurfaspor tesislerinde Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu yönetiminde çalışan Karaköprü ekibi Aydınspor 1923 ile cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. 120 dakikalık Kilis Belediyespor maçının yorgunluğunu atmak için yenileme çalışması yapan kırmızı siyahlı takım, çabukluk çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.
Yeni sezonun hayırlı olmasını dileyen Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, geçen sezon yakaladıkları başarıyı bu sezon da devam ettirmek istediklerini dile getirdi. Başkan Kudat, 'Bu sezon da ligde iyi işler yamak istiyoruz. Aydınspor 1923 maçıyla uzun maratona başlıyoruz. İnşallah iyi bir başlangıç adına galip geliriz' diye konuştu.
Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu ise hazırlık döneminin ardından artık ligin başladığını ve galibiyetle başlamak istediklerini kaydetti. Topuzoğlu, 'Lig maçına çok iyi hazırlandık. Aydın takımı bir soru işareti olarak görünüyor. Ama emek harcamadan maç kazanılmıyor. Çocuklar da sahada emek harcayıp maçı kazanacaktır. Taraftarlarımız da çok iyi, desteklerini sürdürmeklerini istiyoruz' dedi.
Öte yandan maç öncesi saat 15.30'da Karaköprü Belediyespor'un geçen sezon BAL liginde şampiyon olmasıyla kazandığı kupa takdim edilecek.