Haber Merkezi / AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneğini Ziyaret Ettiler.
AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ziyaret ederek, Şehit Aileleri ve gazilerimizi ve yakınlarını unutmadıklarını gösterdi.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Bahattin Yıldız İl Yönetim Kurul Yönetim Kurul üyeleri Mehmet Büyükfırat, İbrahim Tapşık, Sait Ağan, Mehmet Ayneli ve Partililerden oluşan heyet ilk olarak Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz Şehit Aileler ve gazilerle bir araya geldi.
Şehit yakınları ve Gazilerin her zaman yanında ve destekçisi olduklarını vurgulayan AK Parti il yönetim kurulu üyeleri "Sizleri sadece özel ve önemli günlerde değil her zaman hatırlıyor ve yanınızda olmak istiyoruz. Sizlerin istekleri bizim önceliğimizdir. Her sıkıntınızda yanınızdayız. Bunu klasik klişeleşmiş laf olarak algılamayın samimi olarak gönlümüzden bunu dile getiriyoruz. AK Parti ailesi olarak her zaman destekçiniz olacağız" diye konuştular.
Dernek Başkanı Mehmet Yavuz' da, AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulunun ziyaretinin ince bir davranış olduğunu belirterek yapılan ziyaretten son derece memnun olduğunu dile getirdi