Haber Merkezi / Koronavirüs salgınının son dönemde artış göstermesi üzerine halk sağlığının korunması amacıyla denetimlerin arttırılması üzerine esnaf ve vatandaşlarda bu konuya yönelik farkındalık oluştu.
Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması amacıyla esnaf ve vatandaşları uyarmaları üzerine ilçede faaliyet gösteren bazı vatandaşlar, iş yerlerine uyarıcı yazılar astı.
Asılan yazılarda 'Sağlığın için maske tak' 'Maskeni tak hem kendini koru hem beni koru' 'Sağlığınız için maske takınız, sosyal mesafeyi koruyun' uyarılarına yer veren esnaflar, müşterilerin koronavirüse karşı tedbirli davranmalarını istiyor.
Yoğunlaştırılan denetimler nedeniyle zabıta ekiplerine teşekkür eden esnaf ve vatandaşlar, tedbirlere uyulmasının önemine değindi.
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin tedbirlerin uygulanmasına yönelik denetimlerin devam ettiği bildirildi.
Uyarı yazılarını asan esnaflara teşekkür edilen açıklamada, koronavirüsün alınan tedbirlerden daha güçlü olmadığı belirtildi.