Haber Merkezi / 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli belediyeye bağlı zabıta ekipleri ile bir araya gelerek haftalarını kutladı. Zabıta ekipleri ile yapılan toplantıda Metin Baydilli Karaköprü Belediyesi zabıta ekiplerine özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ederken, zabıtalar günü münasebetiyle hediyeler takdim etti.
Baydilli yaptığı açıklamada 1-7 Eylül arasının zabıta haftası olması münasebetiyle zabıta ekipleri ile bir araya geldiklerini dile getirerek, zabıtanın belediyeleri dışarıda temsil eden, görünen yüzü olduğunun söyledi.
Baydilli, 'Zabıta ekipleri, belediye işlerinin aksaması durumunda ivedilikle müdahale eden ve çözüm üreten birimlerdir. Tüm Türkiye'deki zabıtalarımızın haftalarını kutluyorum. Karaköprü'müzün daha yaşanılabilir ve güvenilir bir şehir olması için zabıtalarımızın hizmetlerinin devamını temenni ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.' diye konuştu.
Başkan Baydilli'nin zabıta ekibiyle düzenlediği toplantıda, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Celal Şeker'de hazır bulundu.
Başkan Baydilli toplantının ardından Zabıta Müdürlüğüne bağlı personelle hatıra fotoğrafı çekti.