Haber Merkezi / 31 Mart seçimlerinde AK Parti'den Karaköprü Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Mevcut Başkan Metin Baydilli, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gündüz esnaf, vatandaş ve STK ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Adayı Baydilli, akşamları ise ev toplantılarına katılarak vatandaşlarla bir araya geliyor.
Akbayır Mahallesinde vatandaşlardan Sinan Çiçek'in evinde gerçekleştirilen toplantıya katılan Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli'ye AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, İlçe SKM Başkanı, İlçe Kadın Kolları Başkanı ve teşkilat üyeleri de eşlik etti.
Toplantıda Karaköprü'de yaptıkları çalışmaları ve projeleri anlatan Başkan Adayı Baydilli, tekrar seçilmeleri halinde hayata geçirecekleri projelerden de bahsetti. Başkan Adayı Baydilli daha iyi bir Karaköprü için vatandaşlardan destek istedi.
Toplantıdan sonra açıklama yapan AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli, 'Seçim çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bugün de Akbayır mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek 31 Mart seçimlerinin önemini anlattık. Burada bizimle olan değerli misafirlere ve ev sahibi Sinan Çiçek Bey'e çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Allah'ın izniyle 31 Mart akşamı zafer bizim olacaktır' diye konuştu.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise vatandaşları yanlarında olmasından, desteklerinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, 'Bu güzel toplantıyı düzenleyen ev sahibimize ve değerli misafirlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah dualarla ve desteklerle adayımız burada kazanacak ve daha iyi hizmetlerin yolu açılacak' dedi.
Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli toplantıda kadın kollarının düzenlediği sohbete de katılarak hanımlarla bir süre sohbet etti ve kadınlar için yaptıkları çalışmaları anlattı.