İshak Polat

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına vekaleten atanan Bahattin Yıldız seçim sürecine ilişkin basın açıklamasında bulundu.

AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün Milletvekilliği Aday Adaylığı için istifa etmesinin ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına Vekaleten atanan Bahattin Yıldız seçim sürecine ve Milletvekilliği Adaya Adaylığı müracaatlarına ilişkin açıklamada bulundu. AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşan Bahattin Yıldız; ' Bilindiği üzere AK Parti Şanlıurfa İl Başkanımız sayın Zeynel Abidin Beyazgül Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu nedeniyle İl Başkanlığı görevinden istifa etmiştir. Dün akşam itibari ile Genel Merkezimizin teveccühleri ile İl Başkanlığı görevini vekaleten yürütmemiz için şahsımıza tevdi edilmiştir. Daha önce İl Başkanlığı görevini başarı ile yürüten, kendisi ile iki kongre geçirmiş olduğumuz sayın Zeynel Abidin Beyazgül'e Milletvekilliği adaylığı yolunda başarılar dileriz. Başkanımızın en güzel hizmetleri Şanlıurfa'mıza ve Ülkemize yapacağına inancımız tamdır. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diler, tecrübelerinden her zaman faydalanacağımızın bilinmesini isteriz' dedi.

Bahattin Yıldız yapılacak seçimlere AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak hazır olduklarını, Seçim Koordinasyon Merkezini ( SKM) kurduklarını ve SKM Başkalığına Abdurrahman Kırıkçı'nın getirildiğini belirterek; ' İnşallah bu seçimi en büyük zaferle noktalayacağız' dedi.

Aday adaylığı başvuru süreci 29 Nisan Pazar günü son bulacak

Aday adaylığı başvuru sürecinin 29 Nisan 2018 günü saat; 18'e kadar devam edeceğini belirten Bahattin Yıldız; ' Aday adaylığı için Partimize başvuruda bulunan, Partimize ilgi gösteren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum' dedi.

Basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran AK Parti İl Başkan Vekili Bahattin Yıldız, aday adaylığı başvurularının devam ettiğini, Şanlıurfa İl Başkanlığına başvuran aday adayı sayısının ise şimdilik 20 civarında olduğunu dile getirdi.