Haber Merkezi / Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını, hummalı şekilde sürdürüyor.
Kırsal mahallelerde vatandaşların kış aylarını daha rahat geçirebilmeleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yolbilen Mahallesi Ayla sokak ve Binekli Kırsal mahallelerinde stabilize yol yapım çalışmalarına başladı.
Yaşam şartlarının iyileştirilmesi için ilçe sınırlarında bulunan kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Tüm mahallelerde yapılacak olan çalışmalarla ilgili plan ve programları dahilinde hareket ettiklerini söyledi.
Merkez ve kırsal ayırımı yapmadan vatandaşlarımızın yaşam standartlarının yükseltilmesi için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Başkan Ekinci, hedeflerinin tüm mahallelere eşit şekilde hizmet götürmek olduğunu kaydetti.
Mahalle sakinleri ise, mahallelerinde başlatılan yol çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.