Haber Merkezi / Başkan Fevzi Demirkol'un 'Yemyeşil Haliliye' hedefiyle ilçeye yeni parklar kazandıran, mevcut parklarda da yenilenme çalışmaları yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Devteşti Mahallesinde 33 bin metrekareden oluşan 7 parkı, geçtiğimiz aylarda mahalle sakinlerinin hizmetine sundu. Başkan Demirkol'da, peyzaj ve oyun grubu çalışmaları da tamamlanan parkı, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan, birim müdürleri ve teknik ekiple birlikte ziyaret etti. Yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler alan Başkan Demirkol, oyun alanların eğlenen çocuklarla da sohbet etti.
Parkta bulunan vatandaşlarla da görüşen Başkan Demirkol, yürütülen çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
'Şuanda Devteşti Mahallemizdeyiz ama Devteşti Mahallemizin dışında da, yeni park çalışmalarımız devam etmektedir. Karşıyaka, Sırrın, İmam Bakır, Süleymaniye ve Ahmet Yesevi Mahallelerimizde yeni yeşil alanlarla ilgili Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz çalışmalar yapmaktadır. Daha önceki parklarımızdaki oyun gruplarını yeniledik. Yeni yaptığımız parklarımıza da, oyun grupları, piknik masaları ve banklar yerleştiriyoruz. Çalışmalarımızı yeni parklar ilave ederek, sürdürüyoruz. Parklarımıza, engellilerimizin faydalanacağı oyun grupları monte ettik. Aynı şekilde aile bütünlüğünü sağlamak adına anne ve çocuğunun kullanabileceği oyun gruplarını da çalışmalarımıza ilave ettik.'
Başkan Fevzi Demirkol, temaslarını tamamladıktan sonra mahalleden ayrıldı. Öte yandan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yeni park yapım çalışmaları kapsamında 23 yeni parkı ilçe sakinlerinin hizmetine sunmuştu.