AA / Halfeti Kaymakamlığı tarafından hazırlanan gıda ve giyim yardımı, Suriye'nin Afrin bölgesine gönderildi.
Halfeti Kaymakamlığı, Halfeti Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekatı ile teröristlerden temizlediği Afrin bölgesi için yardım kampanyası başlatıldı.
Bu kapsamda toplanan gıda ve giyim malzemelerinden oluşan yardım paketleri, Kaymakam Şeref Albayrak'ın katılımıyla araçlara yüklendi.
İlçe Müftüsü Sabri Erçek'in yaptığı duanın ardından yardım malzemelerinin bulunduğu araçlar, Afrin bölgesine gitmek üzere Şanlıurfa'ya hareket etti.

Viranşehir
Viranşehir Kaymakamlığı tarafından hazırlanan gıda ve giyim yardımı, Suriye'nin Afrin bölgesine gönderildi.
Viranşehir Kaymakamlığı ile Viranşehir Belediyesince Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekatı ile teröristlerden temizlediği Afrin bölgesi için yardım kampanyası başlatıldı.
Bu kapsamda toplanan gıda ve giyim malzemelerinden oluşan yardım paketleri, Kaymakam Ömer Çimçit'ın katılımıyla araçlara yüklendi.
Kaymakam Çimçit, burada yaptığı konuşmada, Viranşehir olarak kardeş Afrin halkının yanında olduklarını belirtti.
Çimçit, şunları kaydetti:
'Ülke olarak dünyanın neresinde olursa olsun her zaman mazlumların yanında olduk. Zeytin Dalı Harekatı ile terörden arındırılan Afrin'e ülke çapında yardımlar yapılıyor. Vatandaşlarımız harekatın başından itibaren askerimiz için nasıl tek yürek olduysa bugün mazlum Afrin halkı için de tek yürek oldu. Ülkemizin her yerinden az çok demeden yardımlar yapılıyor. Kampanyaya destek veren tüm kurumlarımıza, STK'larımıza ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.'
Konuşmaların ardından yardım malzemelerinin bulunduğu araçlar, Afrin bölgesine gitmek üzere Şanlıurfa'ya hareket etti.