HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Lokman Yalçın, beraberindeki heyet ile birlikte, Spot Pazarı esnafını ziyaret etti. Yalçın, 'Bu halk, HÜDA PAR'ı yalnız bırakmayacaktır.' dedi.

HÜDA PAR Milletvekili aday adayı Lokman Yalçın, merkez ilçe başkanları ve partililerden oluşan heyet, Spot Pazarı esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

27'nci Dönem Milletvekili aday adaylığını açıkladıktan sonra seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Yalçın, Spot Pazarı esnafından destek talebinde bulundu.

HÜDA PAR heyetini yoğun ilgiyle karşılayan esnaf, Yalçın'a başarılar dileğinde bulundu.

Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yalçın, 'Bu halkın HÜDA PAR'ı yalnız bırakmayacağına inanıyorum ve görüyorum.' dedi.

Yapılan zamların halkın maneviyatını etkilemediğini belirten Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü.

'İşlerin durgun olması Ramazan ayının manevi havasını solumamıza engel olmadığını gördük ve bu bizi çok sevindirdi. Çünküişlerin durgunluğu, ekonomik sıkıntılar, iki günde bir yapılan zamlar ve daha nice sıkıntılara rağmen halkımız hala, Ramazan ayının manevi havasını soluyor ve bunu karşısındaki insana yansıtıyorsa, sıkıntılar ne olura olsun, maneviyatı etkilemediğini gördük.'diye konuştu.

Son olarak Yalçın, Ramazan ayının İslam ümmetine, Şanlıurfa ve özellikle Kudüs halkına huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.