Bir süre önce rahatsızlanınca kaldırıldığı hastanede yapılan koronavirüs testi pozitif çıkan emekli imam Mehmet Erin, durumu ağırlaşınca Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.
Öğle saatlerinde doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Mehmet Erin'in cenazesi defnedilmek üzere memleketi Mardin'e götürüldü.
Mardin Life'de yer alan habere göre, Mehmet Erin, düzenlenen cenaze namazının ardından H. İsa Cengiz kabristanında defnedildi.
Cenaze Namazına Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Milletvekilleri Cengiz Demirkaya ve Şeyhmus Dinçel, aile yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Twitter hesabından taziye dileklerine teşekkür eden Vali Abdullah Erin, pandemi dolayısı ile taziye yapmayacaklarını belirtti. Vali Abdullah Erin'in açıklaması şöyle::
Büyük bir takva ve aşkla sevdiği Rahman-ı Rahim'ine kavuşan, ömrünün tamamını Allah, Peygamber, Vatan ve Bayrak sevgisi ile dolu güzel ahlaklı bir nesil yetiştirmeye adayan, aynı zamanda öğretmenim ve seydam olan babamın vefatı dolayısıyla zahmet edip cenaze namazına iştirak eden, arayarak ve mesaj atarak taziyelerini ileten ve iletecek olan herkesten Allah (cc) razı olsun. Pandemi nedeniyle taziye kurulmayacağını anlayışınıza sığınarak paylaşıyor, dualarınızı bekliyoruz.
GAPGündemi Ailesi olarak merhuma Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabrı cemil diliyoruz.