Haber Merkezi / Bozova ilçesinde bulunan Şehit Polis Mehmet Taş Anadolu İmam Hatip Lisesinde Eyyubiye, Birecik, Bozova, Halfeti, Hilvan, Siverek ve Suruç ilçelerinde bulunan Erkek İmam Hatip Okulları arasında Genç Seda Kur'an-I Kerim'i Güzel Okuma Yarışması yapıldı. Yedi ilçe arasında zevkli ve heyecanlı geçen yarışma sonunda Şanlıurfa İl Birinciliği Suruç'u temsil eden Suruç Anadolu İmam Hatip Lisesinden Mehmet Akkoç kazandı.
Geçen yıllarda da yapılan bu yarışmalarda ilçemizi temsil eden Mehmet Akkoç Şanlıurfa il birinciliği yanında bölge dereceleri yaptığını belirten okulun meslek dersleri öğretmenlerinden Ömer Faruk BEKTAŞ: Öğrencimiz beklentilerimizi boşa çıkarmadı. İnşallah bu kendisinden bu yıl bölge ve Türkiye derecesi bekliyoruz dedi.
Kendisine örnek olarak dünyaca ünlü hafızları aldığını belirten Mehmet Akkoç: 'Bu başarılarımı beni destekleyen Okul idarecilerime ve öğretmenlerime borçluyum, kendilerine teşekkür ediyorum' dedi.
GAPGündemi Gazetesi olarak yaptıkları başarılı çalışmalar ve kazandırdığı değerler nedeni ile Suruç Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ömer Dağcı ile diğer idareci ve öğrencilerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.