Haber Merkezi / Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkan Yardımcısı Sait Akdağ, ASKF genel sekreteri Adnan Yükselir ve Vücut Geliştirme ve Bilek Güreşi Federasyonu Milli Takım Antrenörü Şehmus Gültekin, Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat'ı ziyaret etti.
Bilek Güreşi Federasyonu Başkan Yardımcısı Akdağ, Başkan Kudat'a Bilek güreşine yaptığı katkılardan dolayı teşekkürlerini sunarken Vücut Geliştirme Federasyonu Genel Başkanı Niyazi Kurt tarafından gönderilen teşekkür plaketini taktim etti.
Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, Karaköprü Belediyespor olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında yer aldıklarını söyledi.
Başkan Kudat şunları söyledi:
'Karaköprü Belediyespor olarak futbol'un yanında Bilek Güreşi'ne de destek sağlıyoruz. Bilek güreşi takımımız geçen yıl Karaköprü'müzü hem Türkiye'de hem de Avrupa'da temsil ederek önemli başarılar elde ettiler. İnşallah bu yılda Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası ve Bulgaristan'da düzenlenecek olan Avrupa şampiyonasında Karaköprü'müze önemli başarılar getiriler. Nazik ziyaretlerinden ve bize sundukları plaketten dolayı teşekkür ediyorum'
Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkan Yardımcısı Sait Akdağ ise, Bilek güreşine yaptığı katkılarda dolayı Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat'a teşekkür etti.
Akdağ, 'ASKF sekreterimiz, Adnan Yükselir ve Milli Takım Antrenörümüz Şehmus Gültekin ile birlikte Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat'ı ziyaret ettik. Federasyonumuz tarafından kendilerine verilmek üzere bilek güreşi masası hediye ettik. Bunun yanında Şanlıurfa'da bilek güreşine katkı sunduğu için Federasyon Başkanımız Niyazi Kurt'un adına kendisine plaket taktim etti. Bizi kabul ettiği ve desteklediği için kendisine teşekkür ediyoruz' dedi.
Öte yandan Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından Karaköprü Belediyespor'a bilek güreşi masası hediye edildi.